Каталог
(097)880-63-79
UAH
USD
EUR
пн - пт с 10:00 до 20:00 сб - вс с 11:00 до 18:00
(097) 880-6379

Татові книги

Автор огляду: ирина Акчурина
29.05.2022

Книги, які повинен прочитати кожен тато



1.«Новий підліток до п’ятниці. Сварки та суперечки в минулому!» Кевін Леман

Чи знайома вам ця особа?

- Він наминає кашу просто з каструлі.

- Його кімната нагадує звалище… і всі вмовляння марні.

- Вона встигає тричі переодягнутися ще до сніданку.

- Якби ”Оскар” присуджували за кривляння, приз, безперечно, дістався б йому.

- Його улюблений вид спорту - грубіянити батькам.

- У нього постійно у вухах навушники, наче приклеєні.

- Вона може наклацувати смс зі швидкістю скаженого дятла й водночас дивитися молодіжний серіал, слухати музику та робити домашнє завдання.

- Подеколи він дає вам зрозуміти, що ви, який його пустив на світ, - найтупнючіше створіння, яке будь-коли топтало цю землю.

Вітаю! У вашій хаті завівся підліток. До колишнього життя вже не буде вороття (ви й самі це втямили). Але життя може стати прекрасним, причому настільки, як ви і мріяти не могли!

У цій книзі відомий психолог доктор Кевін Леман розповідає, як батькам поводитися зі своїми дітьми-підлітками. Його поради, які він перевірив на власному досвіді виховування своїх п”яти дітей, допоможуть татам і мамам знайти спільну мову навіть із найпроблемнішими дітьми в переломному віці.



2. «Як бути героєм для своїх дітей» Джош Мак-Дауелл 

Щоб бути героєм в очах вашої дитини, немає необхідності бути супертатком! Усе, що для цього потрібно - це любов, бажання та стратегічний план. Ознайомтеся з "Планом позитивного батьківства з шести кроків" Джоша Мак-Дауелла та Діка Дея, в основу якого лягли біблійні принципи. Цей план перетворить вас на справжніх героїв для ваших дітей. Із книги "Як бути героєм для своїх дітей" ви дізнаєтеся, як виявляти співчуття, батьківську владу та послідовність, які допоможуть вам бути хорошим прикладом для наслідування.

Ви на власному досвіді переконаєтеся в тому, що бути героєм для своїх дітей - це можливо, корисно й захоплююче. Однак понад усе це сформує такі стосунки з вашими дітьми, які допоможуть їм жити повноцінним життям у цьому жорстокому, ворожому, нужденному світі. Чого ще може хотіти супербатько?     


    

3.«Взаємозв’язок із батьком. Десять якостей душі, які дають вашим дітям можливість зробити правильний вибір» Джош Мак-Дауелл  

У запропонованій книзі Джош Мак-Дауелл ділиться десятьма якостями, які він виявив в Ідеальному Отцеві. За допомогою біблійних одкровень та яскравих прикладів ви ознайомитеся з революційним методом того, як бути батьком, який поступово навчить та прищепить дітям незмінні цінності та дасть їм змогу робити правильній моральній вибір у житті.