Каталог
(097)880-63-79
UAH
USD
EUR
пн - пт с 10:00 до 20:00 сб - вс с 11:00 до 18:00
(097) 880-6379

7 книжок для весняного настрою

Автор огляду: ирина Акчурина
29.02.2020

7 книжок для весняного настрою

22224.jpg

Жил-был принц. Рейчел Хок

"Жив-был принц" перший роман з серії "Королівські весілля" - це хвилююча любовна історія сучасної Попелюшки, яка зустріла свого принца, яка, безсумнівно, припаде до душі всім прихильницям цього жанру. Сюзанна Трутт, мешканка острова Сент-Саймонс, ніколи не мріяла зустріти принца - в її плани входила весілля з хлопцем, в якого вона була закохана зі шкільних років. Але хіба життя може йти за планом? Коли її коханий, замість пропозиції руки і серця, дає їй відставку, Сюзанна намагається почати життя з чистого аркуша. У планах принца Натаніеля, який прибув на Сент-Саймонс з Європи, теж не було в планах зустрічі з простою американською дівчиною, не кажучи вже про романтичні стосунки з нею. Йому вже вибрали наречену, Вони з різних світів. І всеж...


22226.jpg

Принцесса навсегда. Рейчел Хок

Проста американська дівчина Реджіна Бесвік зі штату Флорида уявити не могла, що її життя здатне зробити такий крутий поворот. Вона була цілком щаслива в колі близьких, друзів і колег, як раптом з невеликої європейської держави до неї приїхав якийсь пан, який оголосив, що вона - спадкова принцеса і що їй необхідно терміново зійти на престол. Вирушаючи в Штати, цей пан, Таннер Буркхардт, виконував службове доручення. У нього і в думках не було, що тут, у Флориді, він зустріне свою любов. Життя часом непередбачувана і схожа на казку, цим воно і прекрасне ...



22227.jpg

Как заполучить принца. Рейчел Хок

Здавалося, що вони створені, щоб бути разом - Коріна Дель Рей, спадкоємиця американського мультимільйонера, і Стівен Страттон, принц європейського королівства. Їх розлучила війна в Афганістані, яка забрала життя близької їм обом людини. Кожен пішов своєю дорогою, намагаючись забути про минуле і знайти новий сенс в житті: вона - в журналістиці, він - у спорті.

І ось через кілька років Коріна і Стівен зустрічаються знову, щоб анулювати свій таємно укладений шлюб. Але як можна анулювати любов? Адже вона як і раніше живе в глибині їхніх сердець, скільки б вони не переконували себе у зворотньому ...

"Как заполучить принца", третій роман із серії "Королівські весілля" - це чарівна сучасна казка про силу справжнього кохання. Герой і героїня закохуються в один одного, таємно одружуються, але потім на довгих п'ять з половиною років розлучаються і зустрічаються знову, щоб ... анулювати свій шлюб. Але казок з нещасливим кінцем не буває і читачів чекає фантастично прекрасний фінал.  


19952.jpg

Свадебное платье. Рейчел Хок

Головний герой цього роману - незвичайної краси весільна сукня, яку надягали в різні десятиліття протягом ста років чотири наречені, і при цьому сукня не застаріла і виявилася впору всім цим різним дівчатам. Як таке можливо? Відповідь на це питання зможе знайти Шарлотта Малоун, власниця весільного салону, яка напередодні свого весілля знайшла сукню в старій скрині, куплену на аукціоні. Розгадуючи таємницю сукні, вона несподівано для себе розкриває і таємницю власної долі.

Чудовий, захоплюючий роман, який ви зможете прочитати на одному диханні. Через весь роман проходить основна тема - це вміння чути голос Господа за будь-яких життєвих обставин.


9970.jpg

Очаровательная девушка. Хелен Анделин

Щоб бути привабливою для чоловіків, ви повинні зрозуміти, що хочуть чоловіки знайти в жінці. Те, що жінок захоплює одна в одній, рідко приваблює чоловіків. З іншого боку, те, на що звичайна жінка не звертає уваги або засуджує в іншої жінці, може стати саме тією характерною рисою, яка зробить її чарівною в очах чоловіків.

Коли справа стосується чоловіків, з усіх якостей, якими володіє жінка, жіночність стає визначальною. Для того щоб бути жіночною, не обов'язково володіти красою, але чотири основні риси жіночності вам потрібно "придбати" обов'язково.

Чоловік не отримає ніякої радості чи задоволення, захищаючи жінку, яка може обійтися без нього. Він черпає радість тільки в тому випадку, коли захищає від негараздів обраницю.

Запам'ятайте доведені практикою кроки по залученню уваги чоловіка, пробудженню його інтересу і любові і допоможіть йому подолати перешкоди на шляху до шлюбу. Не робіть помилок, які можуть відштовхнути від вас чоловіка.

5593.jpg

Что нужно ей? Что нужно ему? Гэри Розберг, Барбара Розберг

Чоловік та жінка створені Богом різними. Вони покликані взаємно доповнювати один одного. Різниця між статями - благо, адже велике таїнство шлюбного об'єднання двох багато в чому здійснюється завдяки йому. Але якщо чоловік і дружина не розуміють або не враховують відмінності між собою, то вони стають джерелом усіляких негараздів. Як цього уникнути? Дуже просто: потрібно з'ясувати, які шлюбні потреби чоловіка та дружини, чим вони відрізняються, і зрозуміти, як їх задовольнити. Книга «ЩЧто нужно ей? Что нужно ему??» написана подружжям - психологами Гері і Барбарою Розберг. Вона вчить чоловіків говорити на мові жінок, а жінок - на мові чоловіків.


16655.jpg

Тебе нравится быть моим мужем?  И другие опасные вопросы. Линда Диллоу

У свїій книзі  Лінда Ділоу закликає вас задати собі «небезпечні» питання: «Тобі подобається бути моїм чоловіком?», «Тобі подобається займатися зі мною любов'ю?», «Чому мені як і раніше хочеться злитися на тебе?» ... Лінда дуже відверто і щиро розповідає про свої перемоги і поразки, які супроводжували її в майже піввіковий шлюбі. Вона допомагає вам слідувати Божому задуму щодо вашого шлюбу. Книга включає в себе план роздумів і дослідження Біблії, розрахований на десять або дванадцять тижнів.